divendres, 13 de març de 2015

El meu fill té una pèrdua auditiva

Des del Fons Documental us passem una informació important: la Dra Claveria juntament amb la Pilar Calvo (Psicopedagoga del CREDAV), la Silvia Marro (Audioprotesista del CREDAV), la Marta Capdevila i el Fluvià Artells, han realitzat una guia anomenada: 

Aquesta guia és fruit del treball conjunt que es porta a terme entre els professionals de l’àmbit públic sanitari i educatiu de Catalunya per a l’atenció dels infants amb pèrdua auditiva o hipoacúsia.

Va adreçada a les famílies d’aquests infants, amb l’objectiu de presentar i anticipar les diferents actuacions coordinades que es realitzen des d’ambdós àmbits.

Després de molts anys de dur a terme aquest treball conjunt, s’ha vist necessari recollir l’itinerari i totes les actuacions que es realitzen quan es detecta un infant amb una pèrdua auditiva que requereix tractament.

Aquesta guia pretén il·lustrar, d’una forma clara i senzilla, tot aquest itinerari d’actuacions per tal d’afavorir la col·laboració necessària en les diferents etapes del procés d’intervenció conjunta.

La Unitat de Referència de la Hipoacúsia Infantil (URHI) de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona està formada per un equip de metges otorinolaringòlegs pediàtrics (especialistes d’orella, nas i coll) i especialistes clínics en audiologia i implants auditius infantils. L’equip de la URHI posa a disposició dels pacients i famílies tots els serveis de l’hospital.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada